Tarieven - Vertaalbureau Duits
227
page-template-default,page,page-id-227,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Tarieven

Ons vertaalbureau Duits hanteert een bijzonder en klantgericht tariefsysteem.

 

Voor onze vertaaldiensten gaan we uit van een standaard levertermijn, waaraan een middentarief is gekoppeld. Als u de vertaling eerder nodig hebt, doen we het natuurlijk gewoon sneller, tegen een nog altijd schappelijk urgentietarief. Als er wat meer speling is en de vertaling geen spoed heeft, kunt u profiteren van een aantrekkelijk non-urgentietarief. De standaard levertermijn wordt in dat geval met enkele dagen verlengd.

 

Offerte

Wij brengen binnen 24 uur een offerte uit. Voorwaarde is wel dat u ons de tekst elektronisch toestuurt. U kunt daarvoor gebruik maken van het elektronisch offerteaanvraagformulier.

Als u niet beschikt over een elektronisch bestand, dan kunt u het document naar ons faxen of per post verzenden. Na ontvangst van uw tekst zullen wij u zo snel mogelijk onze offerte toesturen.