Een uitbreiding naar het buitenland? Hier moet je aan denken! - Vertaalbureau Duits
347
post-template-default,single,single-post,postid-347,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Een uitbreiding naar het buitenland? Hier moet je aan denken!

Een uitbreiding naar het buitenland? Hier moet je aan denken!

Een zakelijke expansie naar het buitenland staat voor veel bedrijven hoog op de to-do lijst. Landen zoals Duitsland, Frankrijk en Spanje bieden enorme kansen voor Nederlandse ondernemingen. Om nog maar niet te spreken over Azië en ver daarbuiten. Bij zo’n uitbreiding komt een hoop kijken, we zetten de belangrijkste dingen op een rij. 

Een vertaalde website

Met een Nederlandstalige website zal je in het buitenland gegarandeerd geen succes hebben. Het is dan ook noodzakelijk om je website te (laten) vertalen om je producten of diensten aan de man te brengen. De vertalingen moeten correct gebeuren door mensen die de vreemde taal goed beheersen. Ook plaatselijke gewoontes en regelgeving dienen in het achterhoofd gehouden te worden. 

Een uitleganimatie

Wanneer een product of dienst extra uitleg nodig hebben is het gebruik van een animatievideo een uitstekend hulpmiddel. Door middel van zo’n uitleganimatie kan je als bedrijf eenvoudig uitleg geven op een manier waarop men dat het liefst ziet: via een video. Door de uitleganimatie in de taal van de plaatselijke bevolking laten maken zal dit vele malen duidelijker zijn dan via een lange en ingewikkelde tekst. 

Administratie

Bij een uitbreiding naar het buitenland horen ook minder leuke dingen. Bijvoorbeeld een toename in de administratie. Om te ondernemen in het buitenland zijn extra administratieve procedures nodig en ook de belasting zal anders verlopen. Het beste is om hier met een adviseur voor om de tafel te zitten zodat je zeker weet dat de uitbreiding soepel verloopt. 

Personeel 

Je zal als onderneming ook moeten nadenken over het regelen van personeel voor in het buitenland. Gaan de huidige medewerkers helpen in het buitenland of wordt daar nieuw personeel voor aangenomen? In het laatste geval zal je dus een wervingscampagne moeten opzetten of een partner zoeken die dit voor je regelt.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.