Je talenkennis uitbreiden? Volg een cursus Duits - Vertaalbureau Duits
308
post-template-default,single,single-post,postid-308,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Je talenkennis uitbreiden? Volg een cursus Duits

Je talenkennis uitbreiden? Volg een cursus Duits

Moet je voor je werk beter Duits leren? Duits is een belangrijke taal voor mensen die handel willen drijven. Hierbij is het ook van belang dat je een cursus Duits volgt waarbij je echt relevante taal leert die je kan toepassen op je werk. Wil je dat de cursus echt is toegespitst op jouw en/of je beroep? Kies dan voor een individuele taaltraining. Bij Babel kan je beter 13 talen leren van specialistische begeleiders.

Waarom een cursus Duits goed voor je is

Duitsland is eigenlijk het belangrijkste handelsland voor Nederlandse bedrijven. Een groot deel van de Nederlandse handel wordt met Duitse bedrijven gedaan. Duitsers kunnen echter niet altijd goed Engels, en Nederlanders spreken dit vaak een stuk beter. Daarnaast zou je een streepje voor hebben bij je Duitse collega’s als je hun taal weet te beheersen, de gunfactor kan daardoor een stukje hoger zijn. Wil je ook beter Duits leren om je werk beter uit te kunnen oefenen? Volg dan een cursus Duits.

Bijbel, Boekenpagina, Lettertype, Boek, Tekst, Oud Boek

Leer intensiever met een individuele taaltraining

Als je de taal nog beter wil leren, of slechts een korte periode hebt om een cursus te volgen, raden je aan om een individuele taaltraining te volgen. Dit is vaak de snelste manier om de taal beter onder de knie te krijgen. Je krijgt een persoonlijke begeleider en daardoor krijg je individuele feedback op de ontwikkeling. Ondanks dat de taaltraining helemaal op jou is afgestemd, is het rooster flexibel, dit is dus ook in te delen op je eigen schema.

Achtergrond, Boek, Lettertype, Tekst, Oude Duitse

Babel, de wereld aan taalcursussen

Wil je je talenkennis nog verder uitbreiden en daarmee ook je wereld verbreden? Breng een bezoek aan Babel, het taleninstituut in Utrecht. Hier kan je meer dan 13 vreemde talen volgen op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderde. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om cursussen Frans, Spaans en zelfs Arabisch te volgen. Onder bedrijven zijn de Chinese en Russische taalcursussen ook steeds populairder omdat dit steeds belangrijkere landen worden voor de Nederlandse handel.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.